Süleyman Kılıç İlkokulu
YENİ MAH. 5038 SK. NO: 6 ORTAKÖY / AKSARAY

VİZYON

Türk Milli Eğitim Sistemi içinde oluşturulacak özgün farklılıklarla, kurum içinde; "Teknoloji ve Bilgi Çağı´nın" gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojiyi etkin kullanabilen, Türkiye`de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; hizmetlerinin, bilimsel, objektif esaslara ve işbirliğine dayalı olarak yürütülmesi, Alanı ile ilgili mevzuatın uygulanması, Eğitim, öğrenme ve öğretme hizmetlerinin etkili olarak yerine getirilmesi ve geliştirilmesi, Eğitim bilimindeki çağdaş gelişmeleri izleyerek, kurumun ve çalışanların etkililik ve verimliliklerinin artırılmasını sağlamaktır.

İlçe Merkezi

Yeni Mahalle 5038. Sokak No: 6 Aksaray/Ortaköy